Vindafjord Idrettslag
Postboks 95
5589 Sandeid

postmottak@vindafjord-il.no

Tlf: 918 88 688

Kontonr. 3241.07.00017

VIL- bussen

Bussen er vraka sept. 2017.
Ingen planar om ny.

Smaller Default Larger

Medlemskap i VIL – Noko for deg?

Vindafjord IL har om lag 500 medlemmer med stort og smått.  Me er det største laget i kommunen saman med IL Skjoldar, og har aktiviteter innan fotball, ski, friidrett, volleyball og allidrett.  For bygdene Imsland, Vikedal og Sandeid er me den desidert viktigaste organisasjonen for aktivitet både blant barn, unge og vaksne. Positivt !

 

Me har plass til mange fleire medlemmer, og det er mykje positivt som skjer på anleggsfronten. Me har kunstgrasbane på Sandeid, disponerer idrettshall i Vikedal,  nytt arenahus på Fjellstøl ski- og friluftsanlegg, samt kunstgasbane i Vikedal.

Som medlem i laget, anten som støttemedlem, familiemedlem eller aktiv, er du med og bidrar positivt til våre aktivitetar, og hjelper oss med å kunna oppretthalde og vidareutvikle fritidstilbud for alle aldersgrupper.

Hvis du ikkje alt er medlem, ta kontakt med laget og få tilsendt informasjon for å bli ny medlem.  Me har plass til alle!  Og det er rimelig å vera medlem i VIL.

VIL har i årsmøte 22.03.2018 vedtatt desse kontingentsatsane for 2019:

Enkeltmedlem: kr 900,-
Familiemedlemskap: kr 1600,-
Støttemedlemskap: kr 250,-

Dersom du ynskjer å bli medlem, eller har spørsmål om medlemskapet, send mail til

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. eller ring/send SMS til 474 79422.

 

Oppgi kva type medlemskap du ynskjer, navn, e-postadresse, fullstendig postadresse og fødselsdato på den/dei som skal bli medlem. 

 

(Ved familiemedlemskap er det fint hvis du kun oppgir ei e-postaddresse for ein vaksen "hovedmedlem", då vil kun denne få tilsendt felles faktura for heile familien.)

 

Velkommen til Vindafjord Idrettslag !Smile

 

Hovedsponsorar

                          

E-post: postmottak@vindafjord-il.no tlf: 918 88 688